Odborná konference PLASTKO 2016 Academia centrum 20.-21.4.2016

Prezentace výsledků výzkumu a vývoje či výstupů inovačních projektů a zhodnocení trendů v oblasti chemie a plastikářského průmyslu. To jsou hlavní cíle konference PLASTKO 2016, která se ve dnech 20. – 21. dubna 2016 uskuteční v Academia centru Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (UTB), Mostní 5139, Zlín.

Konferenci PLASTKO pořádá pravidelně každé dva roky Univerzitní institut UTB. Letos půjde již o 5. ročník. Náplní dvoudenní akce budou plenární přednášky představující novinky a trendy plastikářského sektoru i odborné přednášky seznamující s výsledky výzkumu a vývoje vědecké i komerční sféry. Součástí akce budou také posterové prezentace na flexibilních výstavních plochách. Veškeré příspěvky prezentované na konferenci budou vydány jako sborník na CD.

Garantem konference, která je určena pro odborníky z podniků, klastrů a výzkumných organizací zabývajících se zpracováním plastů a polymerní chemií, je rektor UTB prof. Ing. Petr Sáha, CSc. Program zahrne také prohlídku nového objektu Centra polymerních systémů.

Konference PLASTKO je realizována v rámci udržitelnosti a naplňování cílů projektu OP VaVpI „Rozvoj CTT na UTB ve Zlíně“, reg.č. CZ.1.05/3.1.00/10.0205. Více informací naleznete na stránkách www.plastko.utb.cz.

CPS a logolink

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je ctt. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.